Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl597g460kcal101.5g0g6g0g
Sipuli (kuorittu)149g40kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Vesi, vesijohtovesi 995g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g298g179kcal4.5g38.8g0.3g2.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g5.9g0.2g2.5g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl199g338kcal35.8g2.8g19.9g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g13g119kcal0g0g13.4g0g
Lanttu 149g43kcal1.5g6.9g0.4g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2413kcal291.6g123.2g81g20.8g
Valittu annoskoko2500g1207kcal145.8g61.6g40.5g10.4g
Annoskoko puolitettuna1250g603kcal72.9g30.8g20.3g5.2g
Arvot/100g100g48kcal5.8g2.5g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353