Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit907g191kcal29.9g17.2g0g22.7g
Kukkakaali, pakaste, Apetit1134g193kcal18.1g25g2.3g21.6g
Voi 204g1481kcal2.4g0.8g166g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g254g711kcal48.3g0.1g55.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5152kcal197.4g86.2g448.4g88.6g
Valittu annoskoko2500g2576kcal98.7g43.1g224.2g44.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1288kcal49.4g21.6g112.1g22.2g
Arvot/100g100g103kcal3.9g1.7g9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584