Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 378g1296kcal38.5g264.4g4.5g13.2g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g145g153kcal8.6g21.6g3.6g24g
Sokeri 125g507kcal0g124.8g0g0g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.5g0g0.1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g262g1203kcal1.3g1.3g133.4g0.1g
Kananmuna kuoreton 320g456kcal39.9g1g32.8g0g
Mustikka metsä- 523g230kcal2.6g33.5g3.1g17.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 581g373kcal18.6g28g20.3g0.1g
Sokeri 124g501kcal0g123.4g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka15g58kcal0g14.4g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g15g78kcal0g0g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9760kcal220.6g1235.8g412.8g109.6g
Valittu annoskoko2500g4880kcal110.3g617.9g206.4g54.8g
Annoskoko puolitettuna1250g2440kcal55.2g309g103.2g27.4g
Arvot/100g100g195kcal4.4g24.7g8.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138520