Lanttukaalipata

450g valkokaalia
450g lanttua
200g sipulia
suolaa keitinveteen
0,5l vettä

Leikkaa kaali ja sipuli ohueksi suikaleeksi ja raasta lanttu isolla terällä.

Mausta keitinvesi suolalla ja lisää kaikki pataan.

Anna hautua miedolla lämmöllä mahdollisimman kauan (1-2 tuntia).

Lähde: Pirre

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 703g203kcal7g32.3g2.1g12.7g
Kaali, valkokaali703g148kcal8.4g23.9g1.4g14.8g
Sipuli (kuorittu)313g84kcal4.1g15g0.6g5.3g
Vesi781g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g871kcal39g142.4g8.2g65.6g
Valittu annoskoko2500g436kcal19.5g71.2g4.1g32.8g
Annoskoko puolitettuna1250g218kcal9.8g35.6g2.1g16.4g
Arvot/100g100g17kcal0.8g2.8g0.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139612