Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 611g418kcal88.2g0g6.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g122g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Appelsiini, kuorittu 407g192kcal2.3g36.2g1.2g8.6g
Salaatti, jäävuori tuore814g81kcal9g6.5g1.6g8.1g
Kurkku 285g31kcal1.6g4g0.3g2g
Halloumi-juusto light, 100g204g448kcal55g2g24.4g0g
Hunaja 29g94kcal0.1g23g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen29g54kcal0.1g12.9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2701kcal315.8g181g69.2g41.6g
Valittu annoskoko2500g1351kcal157.9g90.5g34.6g20.8g
Annoskoko puolitettuna1250g675kcal79g45.3g17.3g10.4g
Arvot/100g100g54kcal6.3g3.6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029