Kurpitsakeitto

Soseutetaan ja kypsennetään.

Näiden lisäksi suolaa ja timjamia, muita mausteita maun mukaan.

Halutessaan voi laittaa leipäkuutioita päälle ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Nirputi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 977g155kcal7.3g19.5g1g19.5g
Parsakaali brokkoli 391g137kcal18g7.6g1.2g9.8g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 20g64kcal1.8g2.7g5.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 977g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 29g81kcal0.6g0.9g8.2g0g
Sipuli (kuorittu)107g29kcal1.4g5.2g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g932kcal58.2g71.8g31.4g62.6g
Valittu annoskoko2500g466kcal29.1g35.9g15.7g31.3g
Annoskoko puolitettuna1250g233kcal14.6g18g7.9g15.7g
Arvot/100g100g19kcal1.2g1.4g0.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142743