Akaan pata

Ruskista lihat tipassa öljyä valurautapadassa
- Lisää vesi ja suurusteeksi vehnäjauho ja lihaliemikuutiot.

- tuorejuusto ja creme fraiche
- pilkotut vihannekset
- mausteet makusi mukaan

Anna muhia uunissa n. 2h

Tosihyvää ja voi olla että tästä satsista tulee jopa 10 annosta, ei kyllä meillä :-)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 432 grammaa

Mielikki

Mielikki sanoi...

Ja aina voit jättää pois tuorejuuston, kevenee entisestään ja maku ei juurikaan huonone... tai vaihtaa naudanlihaan jos rahapussi kestää :-) t. Mielikki

keskiviikko 07.10.2009 klo 18:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha, filee (Kela 1989), annos 100g543g782kcal119.5g0g32.6g0g
Rypsiöljy rainbow11g98kcal0g0g10.9g0g
Parsakaali brokkoli 217g76kcal10g4.2g0.7g5.4g
Porkkana 217g71kcal1.3g12.1g0.4g5.5g
Sipuli (kuorittu)145g39kcal1.9g7g0.3g2.5g
Hillosipuli, Rainbow58g20kcal0.5g4.1g0g0g
Paprika, punainen145g37kcal1.3g6.7g0.6g2.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.8g6kcal0.5g0.9g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl15g36kcal1.7g0.2g3.2g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%109g87kcal3.5g6.5g5.4g0g
Tuorejuusto paprika - sipuli (Rainbow), annos 100g145g232kcal11.6g7.2g17.4g2.2g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g22g78kcal2.8g15.2g0.5g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 869g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3125kcal309.2g128.2g144g38.8g
Valittu annoskoko2500g1562kcal154.6g64.1g72g19.4g
Annoskoko puolitettuna1250g781kcal77.3g32.1g36g9.7g
Arvot/100g100g63kcal6.2g2.6g2.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143493