Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow1585g317kcal47.5g31.7g0g39.6g
Oliiviöljy 35g311kcal0g0g35.2g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä176g319kcal4.8g21.1g24.6g0g
Vuohenjuusto President352g909kcal66.9g1.8g70.4g0g
Valkoviini kuiva 352g241kcal1.1g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4194kcal240.6g113.4g260.4g79.2g
Valittu annoskoko2500g2097kcal120.3g56.7g130.2g39.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1048kcal60.2g28.4g65.1g19.8g
Arvot/100g100g84kcal4.8g2.3g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744