Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]258g870kcal30.9g0g95.4g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 258g309kcal42.4g0g15.5g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty1031g1443kcal53.2g288.2g7g35.1g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g39g247kcal0.4g1.2g27.4g0g
Soijakastike 26g16kcal1.3g2.4g0g0g
Mustaleimaemmental (Valio)52g206kcal14.9g0g16.5g0g
Kananmuna kuoreton 284g404kcal35.4g0.9g29.1g0g
Parmesan formaggio da pasta26g118kcal10.3g0g8.5g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 13g38kcal1.4g1.9g2.7g0.1g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g516g567kcal15.5g33.5g41.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8436kcal411.4g656.2g486.6g70.4g
Valittu annoskoko2500g4218kcal205.7g328.1g243.3g35.2g
Annoskoko puolitettuna1250g2109kcal102.9g164.1g121.7g17.6g
Arvot/100g100g169kcal8.2g13.1g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853