Herkullinen tonnikalakastike

1. Pilko paprika, purjo ja valkosipuli.

2. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pannulle ja kuullota pilkotut paprikat, purjot sekä valkosipuli siinä.

3. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pois ja lisää molemmat tonnikalat pannulle.

4. Lisää tomaattimurska ja tomaattipyre.

5. Lisää mausteet ja sekoita.

6. Anna hautua kannen alla n. 5min.

Tarjoile spagetin kanssa.

Halutessasi voit vielä lisätä annoksen päälle aurajuustoa ja on hyvvää!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen200g51kcal1.8g9.2g0.8g4g
Purjosipuli 228g52kcal4.1g5.5g0.5g4.8g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g928g1484kcal213.3g0g74.2g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1056g370kcal10.6g72.9g5.3g14.8g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g43g32kcal1.9g5.5g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Mustapippuri 11g32kcal1.2g4.4g0.4g3g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4083kcal469g201.6g162.8g54g
Valittu annoskoko2500g2042kcal234.5g100.8g81.4g27g
Annoskoko puolitettuna1250g1021kcal117.3g50.4g40.7g13.5g
Arvot/100g100g82kcal9.4g4g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144011