Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 625g113kcal3.5g15.6g2.5g4.4g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g625g2438kcal0g612.5g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g625g175kcal3.8g37.2g1.3g15.6g
Raparperi 625g211kcal4.3g34.4g0.6g8.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5872kcal23.2g1399.4g8.8g57.4g
Valittu annoskoko2500g2936kcal11.6g699.7g4.4g28.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1468kcal5.8g349.9g2.2g14.4g
Arvot/100g100g117kcal0.5g28g0.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731