Paistettua lohta kasvispedillä

Paahda seesaminsiemeniä kevyesti kuivalla pannulla ja siirrä sivuun.

Paloittele kala neljään osaan.

Kuumenna ruokalusikallinen rasvaa pannussa ja paista lohipalat molemmin puolin.

Siirrä lohipalat lutaselle ja mausta sitruunapippurilla.

Peitä lohipalat foliolla ja pidä ne lämpimänä.

Hienonna valkosipuli, suikaloi paprika ja puhdistettu purjo.

Leikkaa porkkana ja juuriselleri tikkumaisiksi suikaleiksi.

Lisää pannulle ruokalusikallinen rasvaa ja kuullota siinä valkosipuli ja inkivääri.

Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi soijakastike ja seesaminsiemenet.

Tarjoa kasvikset ja lohi keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Helmi75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 17g117kcal4.7g1.2g10.1g2.1g
Kirjolohifilee 1020g1687kcal170.9g0g112.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5.1g8.7kcal0.4g1.6g0g0g
Valkosipuli 8.2g8.8kcal0.6g1.3g0g0.2g
Paprika punainen 347g102kcal3.3g15.6g1.4g6.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g133g37kcal0.8g7.9g0.3g3.3g
Juuriselleri 153g48kcal1.9g7g0.3g4.7g
Inkivääri, tuore, silputtu31g25kcal0.6g5.4g0.2g0.6g
Purjosipuli 204g47kcal3.7g4.9g0.4g4.3g
Soijakastike 37g22kcal1.9g3.5g0g0g
Rypsiöljy 55g487kcal0g0g55.1g0g
Täysjyväriisi, keitetty, suolaa 490g656kcal11.9g139.8g1.4g14.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6490kcal401.4g376.4g362.8g72.6g
Valittu annoskoko2500g3245kcal200.7g188.2g181.4g36.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1623kcal100.4g94.1g90.7g18.2g
Arvot/100g100g130kcal8g7.5g7.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144785