Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 329g95kcal3.3g15.1g1g5.9g
Porkkana 493g161kcal3.1g27.4g1g12.6g
Juuriselleri 82g26kcal1g3.8g0.2g2.5g
Peruna, vanha, kuorittu 658g501kcal12.4g102g1.3g6.6g
Sipuli 82g25kcal1g3.9g0.2g1.4g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta658g33kcal1.3g2.6g2.6g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas165g461kcal31.3g0g36.2g0g
Persilja 33g9kcal0.5g0.4g0.1g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2621kcal107.8g310.4g85.2g63.2g
Valittu annoskoko2500g1310kcal53.9g155.2g42.6g31.6g
Annoskoko puolitettuna1250g655kcal27g77.6g21.3g15.8g
Arvot/100g100g52kcal2.2g6.2g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390