Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%614g1044kcal122.9g0g61.4g0g
Sipuli (kuorittu)276g75kcal3.6g13.3g0.6g4.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g307g86kcal1.8g18.3g0.6g7.7g
Tomaattimurska 614g181kcal3.4g32.6g1.2g11.7g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g61g35kcal2.3g6.2g0.1g0g
Rypsiöljy 12g109kcal0g0g12.3g0g
Vesi461g0kcal0g0g0g0g
Punaviini154g108kcal0.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3273kcal269g140.8g152.4g48.2g
Valittu annoskoko2500g1637kcal134.5g70.4g76.2g24.1g
Annoskoko puolitettuna1250g818kcal67.3g35.2g38.1g12.1g
Arvot/100g100g66kcal5.4g2.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147608