Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1905g1143kcal28.6g247.6g1.9g17.1g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)521g172kcal17.2g25.5g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g30g95kcal0g0.9g11.3g0g
Dijonsinappi, Maille, Original30g21kcal1.2g2.4g0.9g0.9g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2862kcal94g552.8g28.2g36g
Valittu annoskoko2500g1431kcal47g276.4g14.1g18g
Annoskoko puolitettuna1250g715kcal23.5g138.2g7.1g9g
Arvot/100g100g57kcal1.9g11.1g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148105