Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g452g1808kcal33g280.3g63.3g5.4g
Kananmuna kuoreton 199g284kcal24.9g0.6g20.4g0g
Sokeri 384g1560kcal0g383.9g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa723g723kcal79.6g21.7g36.2g0g
Karpalo 362g118kcal1.6g12.5g2.5g11.9g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio362g506kcal10.1g23.5g43.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g18g72kcal0g18.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10143kcal298.4g1481.2g331.6g34.6g
Valittu annoskoko2500g5071kcal149.2g740.6g165.8g17.3g
Annoskoko puolitettuna1250g2536kcal74.6g370.3g82.9g8.7g
Arvot/100g100g203kcal6g29.6g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151239