Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g393g1767kcal30.2g267g62.8g14.1g
Voi 109g791kcal1.3g0.4g88.7g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g436g1549kcal25.3g13.1g154.9g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g436g1178kcal34.9g52.4g87.3g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g655g720kcal3.3g98.2g32.7g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 131g391kcal0g27.4g19.3g0g
Kahvilikööri131g376kcal0g42.9g0g0g
Liivatelehti, gelatiini18g61kcal14.9g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g18g70kcal0g17.3g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g175g698kcal0g174.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g15201kcal219.8g1386.4g891.4g28.2g
Valittu annoskoko2500g7601kcal109.9g693.2g445.7g14.1g
Annoskoko puolitettuna1250g3800kcal55g346.6g222.9g7.1g
Arvot/100g100g304kcal4.4g27.7g17.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152743