Savulammaskeitto

Kun vesi kiehuu, lisää liemikuutiot ja tuoreet pilkotut porkkanat.

Lisää 5 min kuluttua lohkotut perunat, keittojuurekset ja sipuli.

Kun perunat ja kasvikset ovat lähes kypsät, lisää paloiteltu kukkakaali ja pieniksi kuutioiksi leikattu kypsä savulammas.

Halutessasi voit käyttää mausteena esim.

mustapippuria myllystä tai kokonaisena.

Anna kiehua noin 5 min, tarkista maku ja keitto on valmis.

Annoksia tulee 4. Yhdessä 530g annoksessa vain 155cal.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1415g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g236g66kcal1.4g14g0.5g5.9g
Lampaanlihan, vähärasvainen147g270kcal28g0g17.7g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr12g33kcal0.9g1.1g2.8g0.2g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl12g72kcal0.7g5.5g5.2g0g
Kukkakaali, tuore177g35kcal3.2g3.9g0.5g3.2g
Keittojuurekset, apetit236g61kcal2.1g11.3g0.7g5.4g
Peruna, vanha, kuorittu 265g202kcal5g41.1g0.5g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1479kcal82.6g153.8g55.8g34.8g
Valittu annoskoko2500g739kcal41.3g76.9g27.9g17.4g
Annoskoko puolitettuna1250g370kcal20.7g38.5g14g8.7g
Arvot/100g100g30kcal1.7g3.1g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152758