Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 251g254kcal3.2g12.2g20.6g4.3g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 226g172kcal10.2g29.2g0.5g2.3g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g1256g754kcal12.6g56.5g50.3g7.5g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)729g802kcal182.2g0g7.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g226kcal0g0g25.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4415kcal416.4g195.8g207.6g28.2g
Valittu annoskoko2500g2208kcal208.2g97.9g103.8g14.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1104kcal104.1g49g51.9g7.1g
Arvot/100g100g88kcal8.3g3.9g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481