Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g636g178kcal3.8g37.8g1.3g15.9g
Peruna, keskikokoinen 60g191g115kcal2.9g24.8g0.2g1.7g
Inkivääri, tuore, silputtu19g15kcal0.3g3.4g0.2g0.4g
Lehtiselleri 51g6.5kcal0.6g0.6g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 1272g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%127g204kcal3.4g3.4g19.1g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl64g48kcal2.5g5.1g1.9g0.1g
Sipuli (kuorittu)115g31kcal1.5g5.5g0.2g1.9g
Rypsiöljy 25g225kcal0g0g25.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1643kcal30g161.2g96.8g41g
Valittu annoskoko2500g822kcal15g80.6g48.4g20.5g
Annoskoko puolitettuna1250g411kcal7.5g40.3g24.2g10.3g
Arvot/100g100g33kcal0.6g3.2g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153944