Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 109g33kcal1.4g5.2g0.2g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g236g66kcal1.4g14g0.5g5.9g
Peruna, keskikokoinen 60g218g131kcal3.3g28.3g0.2g2g
Bataatti, kuorittu 218g176kcal3.4g36.6g0.1g6.5g
Rypsiöljy 51g449kcal0g0g50.8g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)453g159kcal7.3g31.3g0.5g6.3g
Vesi907g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g20g50kcal1.2g1.7g4.2g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g290g1001kcal72.5g174g6.4g29g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4127kcal181g582.2g125.8g103g
Valittu annoskoko2500g2064kcal90.5g291.1g62.9g51.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1032kcal45.3g145.6g31.5g25.8g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.6g2.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153959