Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)176g48kcal2.3g8.5g0.4g3g
Porkkana 176g58kcal1.1g9.8g0.4g4.5g
Lehtiselleri 117g15kcal1.3g1.3g0.2g1.2g
Rypsiöljy 35g311kcal0g0g35.2g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g82g61kcal3.7g10.6g0.2g0g
Kalaliemi laimennettu 1174g35kcal0g3.5g2.3g0g
Kirjolohifilee 470g776kcal78.6g0g51.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton24g4.9kcal0.1g0.4g0g0g
Maustekurkku176g29kcal1.2g5.3g0.2g3.2g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g24g3.8kcal0.8g0.2g0.1g0.2g
Persilja 47g13kcal0.6g0.5g0.1g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2708kcal179.4g80.2g181.4g31.8g
Valittu annoskoko2500g1354kcal89.7g40.1g90.7g15.9g
Annoskoko puolitettuna1250g677kcal44.9g20.1g45.4g8g
Arvot/100g100g54kcal3.6g1.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154223