Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g590g118kcal14.7g7.1g2.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha629g1044kcal119.5g0g62.9g0g
Tomaattimurska, 1 prk1048g281kcal6.3g55.6g2.1g14.7g
Sipuli (kuorittu)131g35kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Oliiviöljy 26g232kcal0g0g26.2g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g6g21kcal0.6g4.6g0.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g30g0.9kcal0g0.3g0.3g0g
Timjami 5.2g15kcal0.5g1.4g0.4g1.9g
Basilika, kuivattu 7.9g20kcal1.1g1.6g0.3g3.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl26g66kcal3.1g0.4g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3664kcal295g154.6g202.8g44g
Valittu annoskoko2500g1832kcal147.5g77.3g101.4g22g
Annoskoko puolitettuna1250g916kcal73.8g38.7g50.7g11g
Arvot/100g100g73kcal5.9g3.1g4.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156267