Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä733g807kcal57.2g132g3.7g58.7g
Peruna, keskikokoinen 60g522g313kcal7.8g67.8g0.5g4.7g
Purjosipuli 114g26kcal2.1g2.7g0.2g2.4g
Persilja 16g4.5kcal0.2g0.2g0g1.3g
Sitruunamehu, laimentamaton16g3.4kcal0g0.3g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g33g287kcal0g0g32.6g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g10g9kcal0.1g1.8g0g0g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Paprika punainen 326g95kcal3.1g14.7g1.3g6.2g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka391g39kcal4.3g3.1g0.8g3.9g
Feta, Arla Apetina 3%326g359kcal58.7g6.5g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3914kcal269g462.4g98g155g
Valittu annoskoko2500g1957kcal134.5g231.2g49g77.5g
Annoskoko puolitettuna1250g978kcal67.3g115.6g24.5g38.8g
Arvot/100g100g78kcal5.4g9.2g2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449