Hernekeitto hirvenjauhelihasta

Laita herneet likoamaan edellisenä iltana.

Laita herneet kiehumaan ja lisää kasvisliemikuutio.

Ruskista jauheliha ja lisää mausteet.

Kaada seos kattilaan ja lisää sipuli.

Tässä vaiheessa itse lisään meiramin.

Mutta sen voi jättää pois kun kaikki ei siitä pidä.

Meiramia voit laittää n. 2 g. Keitä kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis332g372kcal73g0g10g0g
Herne kuivattu 415g1254kcal74.3g201.2g4.1g44.4g
Sipuli 71g22kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Suola, annos 3g4.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.7g4.6kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 1660g0kcal0g0g0g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g8.3g21kcal0.9g0.2g1.8g0.1g
Voi 8.3g60kcal0.1g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3465kcal298.8g410.8g45.6g92.2g
Valittu annoskoko2500g1733kcal149.4g205.4g22.8g46.1g
Annoskoko puolitettuna1250g866kcal74.7g102.7g11.4g23.1g
Arvot/100g100g69kcal6g8.2g0.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157110