Jauhelihakeitto

Lisää aineita siinä järjestyksessä kun kypsyminen vaatii.

Porkkana, sipulit, liemikuutiot ja mausteet ensin kiehuvaan veteen, 10 min keittämisen jälkeen keittojuurekset ja peruna, keitä 10 min. Kukkakaali ja ruskistettu jauheliha viimeiseksi n. 5 min ennen valmistumista.

Lisää vettä jos keitto on liian sakeaa.

Ohjeesta tulee 5 L valmista keittoa eli 10 x 0,5 L annos per 130 kcal.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g107g30kcal0.6g6.3g0.2g2.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g53g14kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
KEITTOJUURES Apetit pakaste320g83kcal2.9g15.3g1g7.3g
Peruna, vanha, kuorittu 80g61kcal1.5g12.4g0.2g0.8g
Vesi1332g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi12g33kcal1.1g0.8g2.7g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)11g28kcal1.4g1.3g1.9g0g
Mustapippuri 1.1g3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha213g354kcal40.5g0g21.3g0g
Kukkakaali, tuore320g64kcal5.8g7g1g5.8g
Chili paprika punainen11g4.3kcal0.2g1g0g0g
Persilja 27g7.3kcal0.4g0.3g0.1g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1396kcal113g100g57.2g40.4g
Valittu annoskoko2500g698kcal56.5g50g28.6g20.2g
Annoskoko puolitettuna1250g349kcal28.3g25g14.3g10.1g
Arvot/100g100g28kcal2.3g2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157876