Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 347g1048kcal62.1g168.2g3.5g37.1g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 1734g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 381g845kcal66.7g0g64.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3806kcal258.6g340g136.8g75.4g
Valittu annoskoko2500g1903kcal129.3g170g68.4g37.7g
Annoskoko puolitettuna1250g952kcal64.7g85g34.2g18.9g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.8g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470