Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 327g1161kcal1g0g130.8g0g
Sokeri 417g1692kcal0g416.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu334g420kcal36.7g1g30g0g
Vehnäjauho puolikarkea 319g1094kcal32.5g223.2g3.8g11.2g
Leivinjauhe 25g43kcal1.3g9.3g0g0.1g
Oboy original kaakaojuomajauhe164g605kcal6.2g134.1g4.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g65kcal0g16.2g0g0g
Vesi491g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten82g270kcal19.2g36.8g17.2g9g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g327g997kcal31.7g200.5g6.5g47.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g12697kcal257.2g2075.2g385.4g135.4g
Valittu annoskoko2500g6349kcal128.6g1037.6g192.7g67.7g
Annoskoko puolitettuna1250g3174kcal64.3g518.8g96.4g33.9g
Arvot/100g100g254kcal5.1g41.5g7.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160182