(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 86g20kcal1.5g2.1g0.2g1.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g107g29kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
Herkkusieni säilyke 246g42kcal5.2g0.5g0.7g5.9g
Paprika punainen 192g56kcal1.8g8.7g0.8g3.7g
Kesäkurpitsa zucchini 267g48kcal1.5g6.7g1.1g1.9g
Parsakaali brokkoli 427g150kcal19.7g8.3g1.3g10.7g
Smetana, rasvaa n. 40 % 128g500kcal2.7g2.8g53.8g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton160g289kcal7.2g8.8g24g6.4g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g267g294kcal6.1g10.7g26.7g0g
Tonnikala öljyssä 620g1176kcal168.1g0g55.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5205kcal430.4g107.4g329.2g64.4g
Valittu annoskoko2500g2603kcal215.2g53.7g164.6g32.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1301kcal107.6g26.9g82.3g16.1g
Arvot/100g100g104kcal8.6g2.1g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233