Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1288g2189kcal257.5g0g128.8g0g
Ranskankerma Valio322g901kcal8g11.3g90.1g0g
Sipuli (kuorittu)322g87kcal4.2g15.5g0.6g5.5g
Flora ruokakerma 15 % 250g268g402kcal4.3g9.4g40.2g0g
Pekoni Pirkka300g871kcal42.1g3g78.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8901kcal632.2g78.4g675.6g11g
Valittu annoskoko2500g4451kcal316.1g39.2g337.8g5.5g
Annoskoko puolitettuna1250g2225kcal158.1g19.6g168.9g2.8g
Arvot/100g100g178kcal12.6g1.6g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161