Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 664g3523kcal2g3.3g398.3g0g
Sokeri 645g2618kcal0g644.3g0g0g
Kananmuna kuoreton645g922kcal77.4g0g64.5g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 266g889kcal0.2g216.7g0.1g3.7g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g190g1176kcal40.8g23.3g104.9g13.7g
Sokeri 91g370kcal0g91g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g18997kcal240.8g1957.2g1135.6g34.8g
Valittu annoskoko2500g9498kcal120.4g978.6g567.8g17.4g
Annoskoko puolitettuna1250g4749kcal60.2g489.3g283.9g8.7g
Arvot/100g100g380kcal4.8g39.1g22.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167563