Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 114g78kcal5.7g10.6g0.5g3.5g
Vesi1136g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Parsakaali brokkoli 227g80kcal10.5g4.4g0.7g5.7g
Peruna, keskikokoinen 60g341g205kcal5.1g44.3g0.3g3.1g
Pestokastike, yrttikastike 85g417kcal7g1.2g42.6g3.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl17g153kcal0g0g17g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)511g665kcal92g11.3g31.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3231kcal242.4g150.2g184.8g34.8g
Valittu annoskoko2500g1616kcal121.2g75.1g92.4g17.4g
Annoskoko puolitettuna1250g808kcal60.6g37.6g46.2g8.7g
Arvot/100g100g65kcal4.8g3g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169794