Kasvispasta

1. Kuori ja lohko sipuli.

Hienonna valkosipulinkynnet.

Leikkaa kesäkurpitsa, munakoiso ja paprika kuutioiksi.

2. Levitä kasvikset uunipellille.

Mausta oreganolla, kasvisöljylllä ja viinietikalla.

Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 30 minuuttia.

3. Keitä pasta.

4. Halkaise kirsikkatomaatit ja sekoita ne kasvisten joukkoon.

Kypsennä uunissa vielä viitisen minuutia.

5. Sekoita pasta ja kasvikset keskenään.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Ananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)309g83kcal4g14.8g0.6g5.3g
Kesäkurpitsa zucchini 554g100kcal3.1g13.9g2.2g3.9g
Munakoiso 522g117kcal2.6g16.2g1g13.1g
Paprika, punainen394g101kcal3.5g18.1g1.6g7.9g
Valkosipuli 17g19kcal1.3g2.8g0.1g0.4g
Oregano, kuivattu 11g33kcal1.2g2.3g1.1g4.6g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g11g96kcal0g0g10.7g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g11g10kcal0.1g1.9g0g0g
Ruispasta, Torino171g597kcal22.2g114.2g4.3g10.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen501g100kcal3g19g1.5g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2511kcal82g406.4g46.2g104.8g
Valittu annoskoko2500g1256kcal41g203.2g23.1g52.4g
Annoskoko puolitettuna1250g628kcal20.5g101.6g11.6g26.2g
Arvot/100g100g50kcal1.6g8.1g0.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172210