Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 1082g326kcal10.2g55.2g2.2g21.6g
Naudan paistijauheliha, Pirkka962g1615kcal192.3g0g96.2g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g240g721kcal9.6g14.4g69.7g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)96g268kcal13.5g3.8g22.1g0g
Sipuli (kuorittu)120g33kcal1.6g5.8g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5927kcal454.4g158.4g380.8g47.2g
Valittu annoskoko2500g2963kcal227.2g79.2g190.4g23.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1482kcal113.6g39.6g95.2g11.8g
Arvot/100g100g119kcal9.1g3.2g7.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242