Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 355g306kcal11g15.6g21.3g0g
Katkarapu, rainbow1599g1599kcal367.8g0g14.4g0g
Sipuli (kuorittu)444g120kcal5.8g21.3g0.9g7.6g
Tilli, tuore 89g27kcal3.3g0.8g0.7g1.9g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g8.9g15kcal0.7g2.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4133kcal777.2g81g74.8g19g
Valittu annoskoko2500g2066kcal388.6g40.5g37.4g9.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1033kcal194.3g20.3g18.7g4.8g
Arvot/100g100g83kcal15.5g1.6g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889