Limanpapu-kirsikkatomaattitagine

Kuumenna öljy paksupohjaisessa pannussa.

Kisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota seosta n. 10 min. kunnes ainekset ovat pehmenneet, mutta eivät ruskistuneet.

Lisää seokseen sahrami ja sen jälkeen kirsikkatomaatit sekä sokeri.

Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää valutetut pavut.

Kun seos kuumentunut kauttaaltaan, lisää oliivit, kaneli ja paprikajauhe.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele pinnalle silopersiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu iso valkoinen, keitetty1230g3567kcal270.6g553.5g19.7g0g
Oliiviöljy 108g958kcal0g0g108.3g0g
Sipuli (kuorittu)187g51kcal2.4g9g0.4g3.2g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Inkivääri, tuore, silputtu67g54kcal1.2g11.9g0.5g1.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen668g134kcal4g25.4g2g9.4g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g21g75kcal0.4g19g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 160g318kcal2.2g2.9g32.1g7.1g
Sahrami (Santa maria), annos 0.5g1.3g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 5.3g17kcal0.8g1g0.7g2g
Kaneli, jauhettu, annos 2g5.3g14kcal0.2g4.3g0.2g2.9g
Persilja 13g3.7kcal0.2g0.1g0g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10449kcal569g1264.6g328.2g55.4g
Valittu annoskoko2500g5225kcal284.5g632.3g164.1g27.7g
Annoskoko puolitettuna1250g2612kcal142.3g316.2g82.1g13.9g
Arvot/100g100g209kcal11.4g25.3g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173903