Raejuustopastasalaatti

Keitä pasta.

Jos et muistanut ottaa herneitä sulamaan, voit kipata herneet siivilään ja kataa pastan päälle.

Litistä kaksi valkosipulin kynttä veitsenlappeella ja pilko pieneksi.

Sekoita valkosipuli pastaan ja rouhi sekaan mustapippuria.

Voit myös maustaa pastaa ripauksella yrittisuolaa.

Pilko maustekurkut ja tomaatit.

Valuta maissista ja raejuustosta ylimääräinen neste pois.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarkista maku.

Voit sekoittaa joukkoon myös fetaa.

Tässä ohjeessa vain 50g edellisillan uunijuureksien teosta jäänyttä.

Varo, ettet käytä liikaa suolaisia aineksia!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 591 grammaa

Rn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 233g762kcal23.7g154.5g2.6g7.8g
Herne 282g194kcal14.3g26.4g1.1g8.7g
Maustekurkku sokerisuolattu 268g53kcal1.8g8g0.3g4.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g705g143kcal4.2g26.8g2.1g9.9g
Maissi, purkki Rainbow223g134kcal4.2g21.2g3.3g0g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Mustapippuri 2.8g7.9kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 71g160kcal9.9g1.2g12.7g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 705g649kcal111.5g17.6g14.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4232kcal341.6g517.2g72.8g64.2g
Valittu annoskoko2500g2116kcal170.8g258.6g36.4g32.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1058kcal85.4g129.3g18.2g16.1g
Arvot/100g100g85kcal6.8g10.3g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175221