Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu665g2394kcal79.8g472.1g14g0g
Kananmuna kuoreton 878g1252kcal109.7g2.6g90g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g106g68kcal3.7g0.2g26.6g0g
Sokeri 266g1080kcal0g265.7g0g0g
Voi 160g1158kcal1.9g0.6g129.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 80g263kcal1.6g2.4g27.9g0g
Appelsiini, kuorittu 346g163kcal1.9g30.8g1g7.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g12754kcal397.2g1548.8g578.4g14.6g
Valittu annoskoko2500g6377kcal198.6g774.4g289.2g7.3g
Annoskoko puolitettuna1250g3189kcal99.3g387.2g144.6g3.7g
Arvot/100g100g255kcal7.9g31g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175429