Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)2095g964kcal67g100.6g31.4g0g
Ohrasuurimo 356g1148kcal29.4g224.9g7.1g27.1g
Kauralese 42g151kcal7.5g19.1g3.2g7.3g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4525kcal207.8g689.2g83.4g68.8g
Valittu annoskoko2500g2262kcal103.9g344.6g41.7g34.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1131kcal52g172.3g20.9g17.2g
Arvot/100g100g91kcal4.2g13.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993