Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys303g394kcal60.6g0g18.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g114kcal0g0g12.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g87kcal2.6g17.7g0.3g0.9g
Vesi1262g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi14g39kcal1.2g1g3.2g0g
Pakaste vihanneksia631g252kcal18.9g34.7g6.3g18.9g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto252g707kcal48g0g55.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3184kcal262.6g106.8g192.2g39.6g
Valittu annoskoko2500g1592kcal131.3g53.4g96.1g19.8g
Annoskoko puolitettuna1250g796kcal65.7g26.7g48.1g9.9g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.1g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298