Thai-kana

Leikkaa kanafileet suikaleiksi ja marinoi kalakastikkeen ja valkosipulin kera 15 minuuttia.

Leikkaa sipuli suikaleiksi.

Freesaa herneitä öljyssä pari minuuttia ja lisää sipuli ja curry, anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kookosmaito ja kasvisliemikuutio.

Anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kanasuikaleet ja anna hautua kypsäksi.

Purista liemeen sitruunamehua ja tarkista suola.

Juuri ennen tarjoamista rymäytä päälle hienonnettua korianteria.

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee, 2 kpl, Lidl978g1134kcal213.1g0g31.3g0g
Sipuli (kuorittu)173g47kcal2.2g8.3g0.3g2.9g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g83g120kcal4.9g25.6g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.9g7.2kcal0.5g1.1g0g0.1g
Herne 230g159kcal11.6g21.5g0.9g7.1g
Kasvisliemikuutio 13g39kcal1.2g1.7g3g0.2g
Korianteri, tuore, annos 20g23g4.6kcal0.5g0.9g0.1g0.7g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 23g5kcal0.1g0.4g0g0g
Rypsiöljy 46g407kcal0g0g46g0g
Sokeri 5.7g23kcal0g5.7g0g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)920g1656kcal18.4g46g156.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7201kcal505g222.4g476.2g22g
Valittu annoskoko2500g3600kcal252.5g111.2g238.1g11g
Annoskoko puolitettuna1250g1800kcal126.3g55.6g119.1g5.5g
Arvot/100g100g144kcal10.1g4.4g9.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176729