Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 96g22kcal1.3g1.6g0.6g2.3g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g48g346kcal0.5g0.5g38.5g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 1875g549kcal19.1g87.6g5.8g34.3g
Kuohukerma,valio,2dl481g1635kcal9.6g14.4g168.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5104kcal61g208.2g426.4g73.2g
Valittu annoskoko2500g2552kcal30.5g104.1g213.2g36.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1276kcal15.3g52.1g106.6g18.3g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.2g8.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768