Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g1307g2483kcal196g0g196g0g
Sipuli (kuorittu)392g106kcal5.1g18.8g0.8g6.7g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)436g261kcal4.4g19.6g17.4g0g
Korppujauho 218g798kcal22.8g163.1g2.2g11.5g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 13g3.9kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 13g69kcal0g0.1g7.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 44g149kcal4.4g30.5g0.5g1.5g
Ruisjauho kokojyväjauho 65g199kcal5.7g36.2g1.2g9.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8137kcal477.8g536.8g452g58.2g
Valittu annoskoko2500g4068kcal238.9g268.4g226g29.1g
Annoskoko puolitettuna1250g2034kcal119.5g134.2g113g14.6g
Arvot/100g100g163kcal9.6g10.7g9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178857