Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 265g379kcal33.2g0.8g27.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka121g1062kcal0g0g120.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 471g1615kcal48g329.4g5.6g16.5g
Leivinjauhe 24g42kcal1.3g9.1g0g0.1g
Sokeri 205g833kcal0g204.9g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki241g135kcal20.5g12.1g0.5g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g241g427kcal0.5g23.6g0.5g0g
Mustikka724g241kcal3.6g46.3g2.9g23.9g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)121g446kcal16.9g66.4g9.7g13.3g
Sokeri 87g353kcal0g86.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11065kcal248g1558.8g334.2g107.6g
Valittu annoskoko2500g5533kcal124g779.4g167.1g53.8g
Annoskoko puolitettuna1250g2766kcal62g389.7g83.6g26.9g
Arvot/100g100g221kcal5g31.2g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181956