Koskenlaskijan jauhelihakeitto

Keitä peruna n 3 l vettä.

Laita mukaan myös liemikuutiot.

Paista jauheliha ja sipuli, mausta paprikalla ja suolalla.

Lisää keittoon keittojuurekset, anna kiehahtaa.

Lisää jauheliha ja mausteet: vasikanfondue, paprika, pippuri, suola ja kumina oman maun mukaan.

Lisää juusto pieninä kuutioita ja odota että juusto sulaa.

Hämmennä hyvin.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Sniku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha344g570kcal65.3g0g34.4g0g
Keittojuurekset, apetit172g45kcal1.5g8.2g0.5g4g
Peruna, keskikokoinen 60g344g206kcal5.2g44.7g0.3g3.1g
Lihaliemikuutio Maggi4.7g13kcal0.4g0.3g1.1g0g
Kasvisliemikuutio 4.7g14kcal0.4g0.6g1.1g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g107g301kcal20.4g0g23.6g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g13g10kcal1g1.2g0.1g0g
Suola, annos 3g3.9g0kcal0g0g0g0g
Vesi1288g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.8g0g2.5g0g
Keittojuurekset, apetit13g3.3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g25g15kcal0.4g3.3g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g7.9g22kcal1.5g0g1.7g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.9g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi95g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2517kcal203.4g123g131.2g17.2g
Valittu annoskoko2500g1258kcal101.7g61.5g65.6g8.6g
Annoskoko puolitettuna1250g629kcal50.9g30.8g32.8g4.3g
Arvot/100g100g50kcal4.1g2.5g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183250