Pikku-vaniljaviinerit

Lehtitaikinalevyt leikataan kolmeen osaan.

Vaniljakastike valmistetaan 1/2 nesteellä (2dl maitoa per pussi) ja annetaan seista 10min jääkaapissa.

Taikinanpalalle lisätään vaniljakastikettakastiketta ja hillosilmä, voidellaan munalla ja koristellaan raesokerilla.

Uunissa 225 asteessa kunnes kullanruskeita.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyt Pirkka, 500 g 6 levyä1486g5202kcal96.6g490.5g327g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl86g113kcal11.2g0.4g7.4g0g
Vaniljakastikejauhe, kevyt, 1 pss 22 g (Blå band), annos 22g65g366kcal1.3g42.5g21.6g0.5g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 595g254kcal20.1g28.5g5.9g0g
Sokeri 74g302kcal0g74.2g0g0g
Aprikoosimarmeladi (Saarioinen)193g367kcal0.8g88.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g13208kcal260g1450g723.8g1g
Valittu annoskoko2500g6604kcal130g725g361.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna1250g3302kcal65g362.5g181g0.3g
Arvot/100g100g264kcal5.2g29g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186587