Nakkikastike

Pilko nakit ja kuullota öljyssä.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Jätä osa vedestä lasiin ja sekoita siihen jauhot.

Kaada suurus kiehuvaan kastikkeesen ja hämennä.

Lisää ketsuppi ja suolakurkkukuutiot.

Lisää creme bonjour ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marica2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, kevyt, keskiarvo 501g787kcal57.5g25.5g50.7g0.4g
Vesi1170g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 67g229kcal6.8g46.8g0.8g2.3g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%418g543kcal12.5g8.4g54.3g0.4g
Suolakurkkuviipaleet, suolamausteliemessä (Felix)251g38kcal1.5g7.5g0.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi18g52kcal1.7g1.3g4.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Ketsuppi, Felix67g60kcal0.7g14g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3567kcal161.4g207g238.4g6.2g
Valittu annoskoko2500g1784kcal80.7g103.5g119.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna1250g892kcal40.4g51.8g59.6g1.6g
Arvot/100g100g71kcal3.2g4.1g4.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186609