Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1246g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix19g16kcal0.3g2.8g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi27g77kcal2.5g1.9g6.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 498g379kcal9.4g77.2g1g5g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Porkkana 125g41kcal0.8g6.9g0.2g3.2g
Selleri, annos 50g62g8.7kcal0.6g1.9g0g0g
Palsternakka 62g40kcal0.3g7.3g0.2g2.8g
Paistijauheliha 10%249g424kcal49.8g0g24.9g0g
Paprika, punainen62g16kcal0.6g2.9g0.2g1.2g
Persilja 25g6.8kcal0.3g0.3g0g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2083kcal132.4g214.4g66g32.6g
Valittu annoskoko2500g1041kcal66.2g107.2g33g16.3g
Annoskoko puolitettuna1250g521kcal33.1g53.6g16.5g8.2g
Arvot/100g100g42kcal2.6g4.3g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187619