Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g155g42kcal2g7.5g0.3g2.6g
Sipuli (kuorittu)256g69kcal3.3g12.3g0.5g4.3g
Sieni rouskut, suolattu 658g171kcal10.3g15.1g3.3g19.1g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 474g1176kcal67.7g26g89.6g2.3g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g30g273kcal0g0g30.3g0g
Paprika, punainen898g231kcal8.1g41.3g3.6g18g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 28g20kcal0.4g3.2g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3964kcal183.6g210.8g256g94.8g
Valittu annoskoko2500g1982kcal91.8g105.4g128g47.4g
Annoskoko puolitettuna1250g991kcal45.9g52.7g64g23.7g
Arvot/100g100g79kcal3.7g4.2g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189459