Punainen kalapata

Leikkaa puoliksi sulanut kala paloiksi.

Valmista tomaattikeitto pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.

Aseta uunivuokaan kerroksittain kalapaloja, herneitä, purjorenkaita sekä mausteita.

Kaada päälle tomaattikeittoa niin paljon, että aineet peittyvät.

Kypsennä ruokaa uunissa 200 asteen lämmössä n.30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Maikkinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus679g475kcal108.6g0g2g0g
Purjosipuli 407g93kcal7.4g9.8g0.8g8.6g
Tilli, tuore 51g15kcal1.9g0.5g0.4g1.1g
Suola, annos 3g5.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattikeitto, Pirkka (2,5dl)1358g445kcal9.5g88.3g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2058kcal254.8g197.2g20g19.4g
Valittu annoskoko2500g1029kcal127.4g98.6g10g9.7g
Annoskoko puolitettuna1250g515kcal63.7g49.3g5g4.9g
Arvot/100g100g41kcal5.1g3.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189480